Semester

Varit på andra sidan pölen i Florida en sväng för att ladda batterierna. Det vart även en kryss i Karibien vilket var mycket trevligt. Och när man ändå var US fick man handlat lite "snabb-prylar" till Amazingen samt kollade in en hel del bilrelaterat...
 
Nedan dragracing i Bradenton. Mark Mickey och DeMarco var snabbast i 10,5 tums klassen. Körde 6.5 tider vilket är sjukt snabbt. Dessa bilar ser väldigt orginal ut vilket jag tycker är skitballt. DeMarco grabbarna var grymt trevliga och gav oss T-shirts mm när jag visade bilder på Amazingen :)
 
 
Jeff Lutz var på plats med sin grymt slicka Camaro -69. Körde s 6.01 som snabbast. 
 
 
Snackade en hel del med den mycket trevlige George Rumore som byggt turbo-grenrören till både Lutz och DeMarco. Bra grejer och ruggig finnish.
 
 
Mark Kygers feta Nova.
 
 
Procharger Mussen var där. Gick mittensexor.
 
 
Var även förbi South beach customs i Miami. Där fanns ca 350 bilar och alla var mer eller mindre balla bilar!! Vissa var riktigt fina och en hel del customs.
Skön kille som ägde stället. Han hade lite för mycket pengar tror jag...
 
 
Cool matt lack på denna Dodge cupé.
 
Gillade pinstripingen på denna mattsvarta.
 
 
Fanns en hel del balla muskelbilar också.
 
 
Sen vart det att dra ner till Ocean Drive - South beach, men där var det mest skrytåk som Ferraris, Bentleys, Aston Martins osv. Några guldkorn fanns dock, men man märkte att det handlar mycket om att synas där nere.
 
 
Ska man skratta elr gråta... :)
Blandade bilder | |
Upp