Bittersweet

Ett race på strippen vart det i år och det med Dustern på Kungliga Kjula!
Ställde upp i WCT (Breda mönstrade däck) -klassen och det var 15 mer eller mindra tuffa bilar anmälda.
I kvalet vart jag 5a på tiden 8.76 med lite småjusteringar kvar att göra. Vädret var KALAS och reporna flöt på trots väldigt mycke bilar. Till hjälp denna helg hade jag Robban, Perman, Stoffe (som dessutom fyllde 22 bast) samt Jugge, Christoffer, Manne, mfl och Padre som var nere under den underbart soliga lördagen.
På söndan när vi vaknade utvilade i Thoms husvagn och det skulle rejsas började det att regna... Dock uppskattade Juniorerna sovmorgonen eftersom de alla hade fått en släng av huvudvärk och vätskebrist ;-)
När väl elimineringen sen drog igång gick bilen mycket bra och vi avslutade faktiskt med att ta hem hela rejset med en personbästatid för Dustern på 8.53s@254kmt!
Hur kul som helst!!!
Så... till det bitterljuva.
Dustern är såld(!) och numera hemmahörande i Ö-vik i landets norra delar. Jag har haft bilen i två år lite drygt och den var hela tiden tänkt som ett mellanspel, men det svider ändå att sälja den när den nu går så bra och vart så ball (enligt mig själv iaf).
Hur som haver är det nog den enda vettiga lösningen om jag nu ska kunna fokusera på att bygga klart Amazonen och även få ut gatCamaron på vägarna.
Film från snabbaste repan:
Då så mina vänner, återstår bara ett race i kalendern och det är Tierp kommande helg. Dit ska man såklart, men som åskådare:-( mest för att insupa atmosfären och ladda upp byggmotivationen för vinterns övningar i garaget.
Ha de bäst så länge!
PS. Dagens länktips = http://dkwfromhell.blogg.se/ DS.
Amazing Delivery | | 3 kommentarer |
Upp