Höst på g...

...eller något i den stilen :-(
Men, men, man får se det positivt, hur som helst har man äntligen fått gasa lite! Sen finns det ju trots allt ett par balla rejs kvar att se fram emot innan vintermörkret kommer, Kjula och Tierp.
Dustern är alltså till slut vid liv efter en hel del strul med lådan och även tappat oljetryck med rivning av motorn som följd. Nu går den riktigt fint i maskin och lådan växlar som den ska, KUL!
Ett beslut togs förra fredagen vid halv8-tiden att vi testar lite och kör SO. Hade startat bilen vid 4-tiden och kört ett par testrepor som gick sådär. Efter ena kokade bilen och i andra fungerade inte gasen. Men hursomhelst var man ju ganska sugen på att testa bilen ordentligt så efter påhejjning av Habbe, Perman och Stoffe så anmäldes Dustern.
Kvällen blev faktiskt ganska lyckad och kul. Mötte i första vändan en Rod med bra effekt, men med mindre bra fäste och det gick bra. Vann klart.
I andra fick vi möta en gammal gatlegend i form av Karstings gamla Impala, numera framdriven av en 588 kubiktums Bigblock med kompressor. Gick bra även denna repan, testade lite gas och svaret var galet... Vann klart.
Sen vart det att åka till andra sidan av stan för att möta Rahm med Camaron. Efter en del ofrivilliga möten med ordningsmakten kom vi till slut fram till Kallhäll. Dock vart det lite väl stressigt inför repan, med allt som ska göras, kyla ner bilen, värma gas, ladda, torka lite, släppa ut luft osv. När vi stod på rakan var det ca 10 minuter kvar på tiden. Repan gick inge vidare då chaffören av någon anledning växlade till 2an efter en sekund typ... Loosade klart. Grattis Rahm till en välförtjänt seger av SO.
Amazonbygget går segt, men det har ramlat in lite balla delar iaf. Kolfiber grejer från Finland har hämtats hem och en laddning från US med diverse prylar, bla framfälgar kom hem till slut. Nu är det bara o köra vidare.
Fränt med kolfiber. Dörrarna väger 1,5 kilo :-)
So long!
Amazing Delivery | |
#1 - - DKW from Hell:

Ses på lördag på Kjula! / Jugge

Upp